Ajankohtaista

Huoltopäivystys ja laskutusasiat

Huollot ja hälytyspalvelut on järjestänyt Juha Rissanen. Huoltopäivystys 24 h/vrk puh. 040 569 3616.

Osuuskunnan taloushallintoa hoitaa Talenom Kuopiosta ja laskutus kulkee Ropo laskutuspalvelun kautta. Katso yhteystiedot.


Häiriöt pumppaamoissa

Kiinteistöpumppaamojen ohjauskeskuksissa on häiriöitä ilmaiseva punainen merkkivalo. Mikäli valo palaa pyydämme ottamaan yhteyttä huoltopäivystykseen.

Vettä johdetaan Kuopiosta Siilinjärvelle kesäkuun loppuun saakka

Siilinjärven vedenottamoiden automaatiosaneerauksen vuoksi osa Siilinjärven tarvitsemasta talousvedestä on 11.4.2022 alkaen johdettu Kuopiosta. Saneerausten on arvioitu valmistuvan kesäkuun loppuun mennessä, jolloin kaikki vesi voidaan jälleen tuottaa Siilinjärven omilla vedenottamoilla.

Kuopion ja Siilinjärven vedenkäsittelyprosessien eroavuuksien vuoksi vedessä voi ilmetä makumuutoksia kuluttajille Siilinjärven kirkonkylän ja Etelä-Siilinjärven vedenjakelualueilla.

Kumpusen vesihuolto-osuuskunta käyttää tätä vettä, joten vaikutuksia voi olla myös vesihuolto-osuuskunnan alueella.

Kuopiossa talousveden desinfioinnissa käytetään klooria ja kloorin maku voi olla aistittavissa vedessä erityisesti Etelä-Siilinjärven alueella. Klooripitoisuus vedessä on alle 0,2 mg/l.

Linkki Kuopion veden tiedotteeseen.


Taksojen korotus 1.1.2022

Vesihuolto-osuuskunnan hallitus on kokouksessaan 13.12.2021 päättänyt nostaa kulutusmaksuja. Maksujen korotukset ovat noin 2 %. Maksujen suuruuden löydät liittymähinnat ja maksut-sivulta. Maksujen korotus vastaa Kuopion veden korotusten tasoa.


Varmista käyttämättä olleiden rakennusten hanaveden laatu juoksuttamalla vettä

Katso vesilaitosyhdistyksen tiedote asiasta: www.vvy.fi/ajankohtaista/uutiset/varmista-kayttamatta-olleiden-rakennusten-hanaveden-laatu-juoksuttamalla-vetta/


Häiriöt pumppaamoissa

Kiinteistöpumppaamojen ohjauskeskuksissa on häiriöitä ilmaiseva punainen merkkivalo. Mikäli valo palaa pyydämme ottamaan yhteyttä huoltopäivystykseen.