Leikkipaikka

Kyläyhdistyksen ylläpitämä leikkipaikka sijaitsee Kumpusen vanhalla koululla eli toimintakeskus Kirsulla osoitteessa: Kumpusentie 304, 71800 Siilinjärvi.

Toimintakeskus Kirsun ulkoalueet ovat vapaasti kyläläisten käytössä, jollei pihassa ole yksityistilaisuus -kylttiä. Kirsun leikkipaikkaa on kunnostettu viime vuosina, leikkiminen puiston välineillä tapahtuu omalla vastuulla. Leikkipaikan kunnostusta jatketaan, ideat ja toiveet leikkipaikan kehittämiseen ovat tervetulleita.  Kyläyhdistyksellä on verkko lentopallo- ja sulkapallopelejä varten. Pingispöytä mailoineen on myös kyläläisten käytössä. Kirsun leikkipaikalla on leikki- ja liikuntavälineitä luistelukopissa. Luistelukopista löytyy paljon erilaisia palloja pelailuun ja erilaisia pihapelejä. Kopissa on myös hiekkaleluja, leikkikeittiövälineitä ja autoja pienempien hiekkaleikkeihin.

Kirsun pihalla on luistelijoiden käytössä oleva luistelukenttä ja luistinten vaihtoa varten lämmin luistelukoppi. Talviaikaan luistelukentän jäädytys tapahtuu talkoovoimin, innokkaita luistelukentän hoitajia tarvitaan aina porukkaan lisää.  Sekä leikkipaikan, että luistelukopin siisteydestä vastaa käyttäjät. Ole ystävällinen ja tyhjennä roskakori ja lakaise lattia tarvittaessa. Muista sammuttaa valot luistelukopista lähtiessäsi.

Talvella kyläläiset voivat käyttää kirsun pihassa olevaa kotaa. käyttäjien pitäisi tuoda kuitenkin omat puut mukanaan ja muistaa siivota jälkensä. Muistathan asianmukaisen tulen käsittelyn.